|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Gode råd om navngivning
Navngiv af ens barn er meget vigtigt. Det er noget der kommer til at følge jer og barnet i mange år, så det er vigtigt at tænke sig god om.

Der er flere faktorer man skal overveje, når man vælger et navn til sit barn.

Passe navnet til efternavnet?
Tjek også hvordan det fungere med efternavn/efternavne.

Unikt navn
Hvis man kan finde et unikt navn, så er det en fordel. Det er altid lidt besværligt, hvis der er fire i en klasse der hedder Jan. Det kan samtidig få barnet til at følesig speciel. Der er en tendens til at nogle navne er meget populære for en overgang. Vær opmærksom på at dit barn ikke kommer til at hedde noget mange andre på hendes eller hans alder hedder.

Kan folk stave det?
Almindelige navne er nemmere at stave til end de mindre normale navne. Det kan være en grund til at vælge et lidt mere almindeligt navn.

Lyd og rytme
Navnet skal lyde godt og have en god rytme.

Nemt at sige
Det er en god ide at navnet ikke er for langt. Hvis navnet er svært at siger eller tager for langt tid, så har folk med at finde på forkortelse. F.eks. bilver Alberte måske til Al.
Associationer
Mange forældre lægger vægt på, at navnet associerer til noget positivt. Hvad tænker du på når du hører navnet?

Betydning
Selvom du måske ikke vil gå rundt og tænke på dit barns navns oprindelse og betydning, så kan det være en god idé lige at undersøge hvad det. Passer navnets betydning til barnet.

Øgenavne
Før du vælger et navn til dit barn, så bør du tænke på, om navnet giver anledning til øgenavne. Hvis man vælge en navn der giver god mulighed for mobning, så bør man nok vælge et andet.

Spørg hvad andre synes
Det kan være en god ide at diskutere navne forslagende med andre, og høre hvad de siger, inden I endelig bestemmer jer.dreng navn drenge navne drengenavne drengenavn

Kategorier på sider:

Babytøj Kampagnetilbud Børnetøj Babylegetøj Tilbud Legetøj Barselsgaver Børn og Baby Gode råd om navngivning
 
 
 Du er her: Drengenavne - Baby og børn Drengenavne - - Hvad er Drengenavne en et  dreng navn drenge navne drengenavne drengenavn 

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.